nieuws

Gezocht: ‘leuke restaurantkoppels’ voor tv-programma

Restaurant

Productiebedrijf Skyhigh TV is voor een grote commerciële zender op zoek naar vijf enthousiaste stellen die samen een restaurant runnen. Vijf koppels gaan voor het tv-programma met twee ervaren culinaire deskundigen bij elkaar dineren en elkaar beoordelen op de kookkunsten én het restaurant

Gezocht: ‘leuke restaurantkoppels’ voor tv-programma

De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met 25.000 euro. Het televisieprogramma dat in grote lijnen lijkt op het Omroep MAX programma Bed&Breakfast, is overgewaaid vanuit Australië.  De redactie van Skyhigh TV is op zoek naar ‘leuke stellen met een goed verhaal. Bij voorkeur staat een van de twee in de keuken.’

Tv-programma

Na een casting zullen eind dit jaar, of begin volgend jaar de opnames starten. ‘De koppels mogen vrienden, partners, of familieleden van elkaar zijn.’ Er zullen zes opnamemomenten zijn. ‘Een halve dag voor de opname van een portret van de vijf koppels en vijf avonden voor een diner.’  Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met de redactie van Skyhigh TV via het telefoonnummer 035-7508228, of hun motivatie sturen naar: julie.vanderkluft@skyhightv.nl

Reageer op dit artikel