nieuws

Kaat Mossel bestaat 25 jaar

Restaurant

Het oer-Rotterdamse restaurant Kaat Mossel bestaat 25 jaar. Terwijl de havenstad in sneltreinvaart verandert is het beroemde restaurant al een kwart
eeuw een rots in de branding. En dat 25-jarige jubileum wordt gevierd. Onder meer met een uniek mosselgerecht.

Kaat Mossel bestaat 25 jaar

 

Terwijl Rotterdam tegenwoordig op internationale lijstjes als hippe stad prijkt, wordt de nostalgie in mosselrestaurant Kaat Mossel nog gekoesterd. De gezelligheid, het ongepolijste interieur met talloze portretten van de 18e-eeuwse keurmeesteres van mosselen: Kaatje Mossel, het bestaat al 25 jaar.

Mosselen à la Kaat Mossel
Tijdens de gehele maand september wordt het 25-jarige jubileum uitbundig gevierd met mosselen en hebben chef-kok Ron Hirt en gastvrouw Marie-Clair een uniek mosselgerecht samengesteld: mosselen à la Kaat Mossel, met o.a. venkel en tijm.

 

 

Reageer op dit artikel