nieuws

Koks strijden om titel NK Gourmetten

Restaurant

Roompot Vakanties is op zoek naar professionele koks die het tijdens het eerste Nederlandse kampioenschap Gourmetten op 26 oktober tegen elkaar willen opnemen.

Koks strijden om titel NK Gourmetten

Bij het NK Gourmetten strijden acht professionele koks en één amateur kok om de eervolle titel Nederlands Kampioen Gourmetten, het Gouden Gourmetpannetje en een verblijf op het vakantiepark. De competitie is opgedeeld in drie rondes van 10 minuten. Iedere ronde bereiden drie koks een klein gerechtje. De kok mag het gerecht in meerdere gourmetpannetjes bereiden, maar presenteert het in één pannetje.

Jury NK Gourmetten

De jury bestaat uit vier personen Michael Boogerd, voormalig beroepswielrenner, Dick Pieter (D.P.) Arkenbout, chefkok en eigenaar van De Vluchthaven in Bruinisse, Frank Balkenende, culinair journalist van de PZC en Stefan Kleinrouweler, Brandmanager Wijko. Het NK Gourmetten wordt gehouden in De Parel op vakantiepark Hof Domburg in Zeeland. Roompot Vakanties koos voor het NK Gourmetten omdat op de vakantieparken altijd veel wordt gegourmet door vakantiegangers

Reageer op dit artikel