nieuws

Ron Blaauw opent tweede hotdogrestaurant in Amsterdam

Restaurant

Chefkok Ron Blaauw heeft een franchisevestiging van zijn The Fat Dog geopend in het hoofdkantoor van ABN Amro aan de Gustav Mahlerlaan in Amsterdam. Daarmee is de eerste uitbreiding van zijn hotdogrestaurant een feit.

Ron Blaauw opent tweede hotdogrestaurant in Amsterdam

Het gaat om een samenwerking met OSP Zakelijke Horeca. Dat staat op de website van The Fat Dog. De voormalig tweesterrenkok verwacht binnen 5 jaar tien vestigingen te openen. Hij wil de formule ook naar andere steden uitrollen. Vorig jaar april opende Blaauw de eerste vestiging van The Fat Dog aan de Ruysdaelkade in Amsterdam. Daar worden zo’n 3,500 worsten per week verkocht.

Ron Blaauw

Het idee is geïnspireerd op het Londense Bubbledogs, waar ze hotdogs met champagne serveren. ‘Een waanzinnig concept. Ik dacht: dit hoort ook in Amsterdam,’ aldus de topkok. The Fat Dog draait in het eerste jaar € 7,5 ton omzet.

Reageer op dit artikel