nieuws

96-jarige mag alsnog pannenkoek komen eten in restaurant

Restaurant

Een 96-jarige mag alsnog een pannenkoek komen eten bij restaurant De Bosbaan in Amstelveen. Dat zegt de bedrijfsleidster van het restaurant woensdag. Eerder werd dit tot grote teleurstelling van de hoogbejaarde geweigerd omdat de pannenkoek op de menukaart staat als ‘voor kinderen tot 12 jaar’ .

96-jarige mag alsnog pannenkoek komen eten in restaurant

De serveerster besliste dat voor deze oude dame geen uitzondering werd gemaakt. Daarop besloot het gezelschap te vertrekken naar een ander restaurant én de media in te schakelen.

Uitzondering

De bedrijfsleidster noemt het een vervelende situatie. ‘Normaal gesproken wordt in dergelijke gevallen wel een uitzondering gemaakt.’  Ze betreurt het dat dit op dat drukke moment mis is gegaan. De pannenkoek staat op de kaart als gerecht ‘voor de kleintjes’. ‘Dit uit coulance richting een nabijgelegen pannenkoekenrestaurant.’

Kinderpannenkoek

Inmiddels is er contact geweest met de tante van de 96-jarige dame. ‘Alles is gelukkig recht gezet. Binnenkort komen ze hier alsnog een kinderpannenkoek eten. We vinden het jammer dat het zo is gelopen.’

Reageer op dit artikel