Pop-up restaurant LUCE op Eindhovense lichtkunstfestival

Pop-up restaurant LUCE op Eindhovense lichtkunstfestival
Impressie De Cagna op Stadhuisplein tijdens GLOW '15

Pop-up restaurant en Bar LUCE opent op 7 november op een bijzondere locatie: het Eindhovense lichtkunstfestival Glow dat tot 14 november duurt. Het restaurant van glas, wordt de enige pop-up horecalocatie op de Glow-route.

Naar verwachting 650.000 bezoekers lopen een route door de stad langs allerlei indrukwekkende lichtkunstwerken. Het hoogtepunt van de route vindt plaats op het Stadhuisplein met een spectaculaire lichtshow van De Cagna. Op deze bijzondere locatie opent Pop-up Bar Restaurant LUCE haar deuren.

Pop-up in glas

Pop-up Bar en restaurant LUCE is een initiatief van het Eindhovense evenementenbureau VBA Events. De inrichting van het glazen restaurant zal aansluiten op het thema van GLOW: Natuur en Architectuur. Industrieel, houten meubilair, hangplanten, een muur van boomstammen, grote houten bakken met groen en vuurkorven. Midden op een Stadhuisplein, wordt een grote buitenbar gecreëerd

 Koks

Verschillende koks uit de regio hebben het menu samengesteld en zullen de keuken runnen. Alle gerechten worden bereid op Green Egg’s. Gerechten als op cederhout gerookte zalm, reepjes ‘cavemen’ gebrande hangar steak en gegrilde roodbaarsfilet  prijken op het menu. Met het dessert  zijn de koks iets spectaculairs van plan, maar dat blijft nog een verrassing.