Chef-kok Frans driesterrenrestaurant bereidt Bocuse gerechten in Le Garage

Chef-kok Frans driesterrenrestaurant bereidt Bocuse gerechten in Le Garage

Christophe Muller, sinds 1995 de chef-kok van driesterrerestaurant L'Auberge Du Pont de Collonges van Paul Bocuse, komt naar Le Garage in Amsterdam. De Franse kok bereidt op maandag 23 november in het Amsterdamse restaurant typische Bocuse gerechten, zoals de Lièvre á la Royale.

Over Bocuse zegt Joop Braakhekke: 'Een icoon, een culinaire god.  Onaantastbaar en ongrijpbaar, zijn gerechten vertellen zijn leven, zijn filosofie, zijn passie.'

Christophe Muller

Muller heeft een aantal prestigieuze prijzen op zijn naam staan, waaronder de zogeheten Meilleur Ouvrier de France in 2000. Op maandag 23 november vanaf 19.00 uur zal de chef-kok in de keuken van Le Garage te vinden zijn. Muller wordt in de keuken bijgestaan door chefs van Le Garage: Ruben Dekker en Jeroen Donker.

Chef-kok Emmanuel Renaut

Op dinsdag 12 april en woensdag 13 april organiseert Le Garage opnieuw een bijzonder diner. Dan komt chef-kok Emmanuel Renaut van driesterrenrestaurant Flocons de Sel uit Mégève daar in de keuken staan.