Nieuwe eigenaren voor De Deugniet Hilversum

Nieuwe eigenaren voor De Deugniet Hilversum

Restaurant De Deugniet in de Biersteeg in Hilversum gaat over naar nieuwe eigenaren en wordt omgedoopt tot Bistro de Vos. Casper de Vos en Rudy Bottenheft nemen de zaak over.

Per 1 januari nemen Casper de Vos en Rudy Bottenheft de exploitatie over. De nieuwe eigenaren gaan eerst twee maanden verbouwen en restylen. Het horecabedrijf heropent met ingang van 1 maart 2016 als Bistro Vos.

Casper De Vos was onder andere chef-kok bij Brasserie van Dam en restaurant Edel. Bottenheft is mede-eigenaar van Restaurant de Smidse, ook in Hilversum.

‘We gaan de Hilversummers verwennen met een gevarieerde menukaart. Maaltijdsalades, vleesgerechten, verse vis, gegrilde kip, speciaal bieren van de tap en op fles, en een assortiment mooie wijnen. Bistro vos zal iedere dag geopend zijn voor borrel en diner.’ Het pand aan de Biersteeg, kenmerkt zich door een mooi terras wat deels overdekt is.

De huidige exploitanten gaan na 25 jaar Deugniet met pensioen.