Julius Jaspers opent Leidse Restaurantweek

Julius Jaspers opent Leidse Restaurantweek

TV-chef Julius Jaspers opent op 4 januari de Leidse Restaurantweek. De ondernemer en chef-kok van het tv-programma Topchef is aanwezig bij de openingsborrel in Sligro Leiden.

Culinair platform LeidsLekkers organiseert van maandag 25 tot en met zondag 31 januari 2016 de zevende editie van de Leidse Restaurantweek. Julius Jaspers opent de week officieel op 4 januari, vanaf dat moment kunnen reserveringen geplaatst worden bij de 34 deelnemende restaurants. Op Leidserestaurantweek.nl. zijn de restaurants en hun speciale menu’s te vinden.

Kennismaken met de chefs

Het thema van de Leidse Restaurantweek is 'Meet the Chef'. Gasten kunnen tijdens deze week kennis maken met de mensen achter de kachel en zo het gezicht achter de restaurants op verschillende manieren te ontdekken. Daarnaast is er ook weer een goed doel aan de week verbonden.

Bekende deelnemers

Onder de deelnemende restaurants veel bekende namen, waaronder Belgisch Biercafé Olivier (nummer 67 in de Terras Top 100), het dit jaar nieuw geopende The Bishop en Brasserie De Poort, de nummer 25 van de Terras Top 100.