Ron Blaauw kookt voor Serious Request van 3FM

Ron Blaauw kookt voor Serious Request van 3FM

Net als vorig jaar heeft Ron Blaauw weer een veilingitem ingebracht voor de actie rondom het Glazen Huis, Serious Request van 3FM. De chef gaat bij de hoogste bieder thuis koken voor acht personen.

Het hoogste bod stond dinsdag 22 december op 4 duizend euro. Blaauw spreekt de datum met de hoogste bieder zelf af. Hij wenst een opgeruimde keuken en de chef neemt zelf een tas vol ingrediënten mee die hij zal gebruiken voor zijn gerechtjes, meldt 3FM.

Sterchef Ron Blaauw bracht vorig jaar ook dit veilingitem in voor 3FM Serious Request. De eigenaar van Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Oriental en The Fat Dog in Amsterdam, bood ook vorig jaar een diner thuis aan voor acht personen.

Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve heeft een diner voor zes personen in het restaurant in Waalre ingebracht voor het goede doel. Dit jaar: jongeren in conflictgebieden.

Hotel Adbij van Dokkum

Een overnachting in hotel Abdij van Dokkum tijdens de volgende Elfstedentocht is ook een veilingitem.

Pierre Wind

Ook Pierre Wind zit in de 3FM veiling. Hij komt bij je thuis koken met de inhoud van je eigen koelkast. Wel brengt hij een industriële tafel mee van Paul Arts die mag blijven staan. Eventueel komt DJ Eva Koreman mee.

Eem wijnarrangement bij Harold Hamersma gaat tevens naar de hoogste bieder.