Topkoks in Jumbo kerstcommercial

Topkoks in Jumbo kerstcommercial

Vijf topkoks hebben kerstrecepten gemaakt voor supermarktketen Jumbo. De chefs komen - met hun gerecht - naar voor in de kerstcommercials van Jumbo. Via video's op de website van Jumbo krijgen consumenten meer uitleg over de bereiding. Het gaat om Ron Blaauw, Hans van Wolde, Laurent Smallegange, Mario Ridder en Martin Kruithof.

Jumbo lanceerde op woensdag 9 december vijftien kerstrecepten die zijn geschreven door de sterchefs. De chefs maken gebruik van Hollandse garnalen, gerookte zalm, varkensrollade, varkenshaas en vanille roomijs. Dit zijn volgens Jumbo de meest gekozen kerstingrediënten van consumenten thuis.

Hans van Wolde en Ron Blaauw

Topkok Hans van Wolde (van tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht) tekende voor een garnalencocktail met tomaten-bieslookroom. Ron Blaauw (van onder meer Ron’s Gastrobar in Amsterdam) laat zien hoe je van de varkenshaas een paddenstoelen risotto met varkensmedaillons en salie-pepersaus maakt.

Mario Ridder, Laurent Smallegangen en Martin Kruithof

De zalmtompouce met romige forelmousse (van Mario Ridder van Joelia uit Rotterdam), de varkensrollade met gevulde portobello (van Laurent Smallegange van Spetters uit Breskens) en het vanilleroomijs met warme fruit (van Martin Kruithof van De LIndenhof in Giethoorn) completeren deze receptenreeks.

Thuis inspireren

Ron Blaauw wil met de samenwerking graag thuiskoks inspireren: ‘Een lekkere, traditionele varkenshaas staat al een eeuwigheid op menig kerstmenu. Dat is niet voor niets, het is een prachtig product. Geweldig om daar mijn eigen draai aan te mogen geven en via Jumbo enorm veel thuiskoks te kunnen inspireren.’

Hieronder de vijf recept-video's van de chefs.

https://youtu.be/RUql3nxDAJI

https://youtu.be/wl-SQn4oE5U

https://youtu.be/Nxfju1EhgX0

https://youtu.be/Q0olPpxTjls

https://youtu.be/oCRivdB7qxI

Bekijk deze collectie

Recepten

In deze collectie vind je recepten, samengesteld voor en door chef-koks. Van verleidelijke borrelhapjes tot smaakvolle lunchgerechten en terrasspecialiteiten. Ontdek de signatuurrecepten van gerenommeerde sterrenchefs en ontdek hun signatuurrecepturen.