Drie Meestertitels voor Ciel Bleu**

Drie Meestertitels voor Ciel Bleu**

Pasquinel Kolk, gastheer van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in Amsterdam, is geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Kolk is daarmee de derde SVH Meester voor Ciel Bleu, naast Meesterkok Onno Kokmeijer en Wijnmeester Noël Vanwittenbergh.

Pasquinel Kolk legde zijn Meesterproef af op 24 november 2014 onder toeziend oog van Said Maher (Het Seminar in Zenderen), Johan Kragtwijk (Grand Restaurant Karel V in Utrecht) en secretaris SVH Meestertitels Hanneke Westland.

Kolk werd een dag lang in zijn eigen bedrijf door de commissie beoordeeld op meer dan honderd punten. De commissie roemde zijn oog voor detail, zijn overzicht, wijnkennis en gastheerschap. Kolk is sinds 2007 werkzaam bij Ciel Bleu Restaurant, Voor zijn komst naar het Okura in Amsterdam was Kolk bijna acht jaar restaurantmanager bij Merlet.

Kolk is geïnaugureerd op zondag 22 februari door Peter Bruins van De Bokkedoorns** uit Overveen, van jongs af al een voorbeeld voor Kolk.

SVH hanteert vijf meestertitels: Wijnmeester, Meesterkok, Meestergastheer, Meesterschenker en Meesterijsbereider.