nieuws

Zevende Happy Italy in Breda

Restaurant

Happy Italy, de restaurantformule van Daniel de Blok, opent in 2016 haar zevende locatie in Breda. Enschede, Rotterdam, Tilburg, Hendrik-Ido Ambacht , Eindhoven en Kerkrade hebben al een vestiging van deze low-budget restaurantformule.

Zevende Happy Italy in Breda

In Breda komt Happy Italy in een evenementencomplex bij De Bavelse Berg.

Het restaurant krijg een oppervlakte van negenhonderd vierkante meter en moet september 2016 de deuren openen. Happy Italy is de restaurantformule van Daniel de Blok en zijn Restaurant Management Groep.

Happy Italy draait op grote volumes voor zeer redelijke prijzen. Pizza’s staan op de kaart vanaf 4,75 euro tot maximaal 8,75 en pasta-gerechten beginnen bij dezelfde prijs en gaan tot maximaal 10,75 euro.

De keten noemt zichzelf The Fast Italian. Volgens eigenaar Daniel de Blok werkt het restaurant met alleen maar verse producten. ‘Geen E-nummers, geen kleurstoffen. De pasta maken we zelf in onze productiekeuken’ De eerste vestiging van Happy Italy startte in Rotterdam, de thuishaven van de Restaurant Management Groep.

Daniel de Blok kennen we onder meer van zaken als De Fabriek (zijn eerste), Boudoir, de Martini Bar, Dylan’s, Zotter, Sorbonne, De Heeren Eetcafe, strandzaak Cinq en van Post Rotterdam. De laatste jaren ligt de focus op Happy Italy, een formule die ook buiten Rotterdam wordt uitgerold.

Happy Italy was eind vorig jaar een van de kandidaten voor een Foodservice Award van Misset Horeca.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels