nieuws

Vervolg voor vegetarisch pop-up restaurant

Restaurant

Het Vegetarisch pop-up restaurant dat al een aantal keer neerstreek in Rotterdam, krijgt een vervolg in Utrecht. Menu van het pop-u restaurant van initiatiefnemer Friedjof Kempenaar is volledig veganistisch.

Vervolg voor vegetarisch pop-up restaurant

Locatie van het tijdelijke etablissement is de Sint Jacobsstraat in Utrecht. Vega Pop-up wil het gebrek aan goede, maar vooral moderne, vegetarische en veganistische restaurants tegemoet komen door moderne en bovendien zeer smaakvolle gerechten en wijnen te bieden. De ambitie is heel Nederland te gaan bedienen.

‘Een salade geitenkaas, een snelle pasta of een saaie salade zijn de standaard gerechten die gemiddelde eetgelegenheden aanbieden.’ Gerechten hebben namen als Colorful Summer, Smokey Surprise en The Sweetest Garden. Ook aan diervriendelijke wijn is gedacht.

Utrecht is de tweede stad waar het pop-up-restaurant verschijnt. In 2014 en 2015 was het Vega-pop-up-restaurant actief in Rotterdam.

Kempenaar zegt vooral te willen verrassen. Als dessert kan er daarom bijvoorbeeld een eetbaar tuintje worden besteld. ‘Zelfs de aarde en de mos hiervan zijn eetbaar’. Het restaurant blijft tot zaterdag 5 maart in Utrecht en is op donderdag, vrijdag en zaterdag open.

Reageer op dit artikel