nieuws

Doe mee met de Minute Challenge

Restaurant 57

Vandaag begint de Bonduelle Minute Challenge. In deze online wedstrijd daagt Bonduelle Food Service chefs uit om een gerecht te creëren met tenminste één Minute groente en dit online te delen.

Doe mee met de Minute Challenge

Nadat de gerechten online gedeeld zijn worden ze beoordeeld door chef-kok Arne Ramak, chef-kok Stefaan Daeninck en culinair manager van Bonduelle Food Service Berry Hoosemans. De winnaars maken kans op een Ofyr vuurschaal of een Suncraft Senzo Wood Santoku koksmes.

Spelen met creativiteit
‘Een chef wil natuurlijk smaakvolle creaties maken, maar het moet er ook goed uit zien op het bord. Groenten spelen dan ook een steeds belangrijkere rol op het bord. Veel chefs denken dan direct aan vers. Bonduelle Minute  is ook een logische keuze als je kijkt naar variatiemogelijkheden, houdbaarheid, voorbereiding én prijs. Het product biedt ook creatieve mogelijkheden. Daarom dagen we chefs uit dit eens te proberen en mee te doen met de challenge’, vertelt Berry Hoosemans, culinair manager van Bonduelle Food Service. ‘Iedere professionele chef kan meedoen. Laat maar  zien hoe je je onderscheidt.’

De wedstrijd loopt tot en met 24 mei 2016. Om professionals te inspireren zijn zes recepten ontwikkeld.

 

Reageer op dit artikel