nieuws

Eerste voorronde van NK Oestersteken

Restaurant 70

De eerste voorselectie van het NK oestersteken vond op donderdag 24 maart plaats tijdens het Foodfestival in de Rai in Amsterdam.

Eerste voorronde van NK Oestersteken
Daisy Waarts

Dawit Ba van The Seafoodbar won nipt van zijn tegenstanders. Hij was het snelste en zijn prestaties waren het beste. Omdat de uitslagen zo dicht bij elkaar lagen, werd besloten om niet drie maar vier deelnemers door te laten gaan naar de 23e finale tijdens de horecavakbeurs BBB in Maastricht.

De laatste voorronde vindt plaats op 13 mei tijdens het Villa’s Culinair Wijntheater Weekend op het stadsstrand van Villa Westend in Velserbroek.  Er kan nog worden deelgenomen aan de laatste voorronde. Deelname is gratis en je maakt kans op deelname naar het EK (European Oyster Opening Championships) en WK (Oyster Opening World Cup)

Het NK Oestersteken vindt dit jaar voor de 23ste keer plaats en is een samenwerking tussen het Wijntheater en Horecavakbeurs BBB.

Reageer op dit artikel