nieuws

Estée Strooker lanceert nieuw boek in pop-pup-restaurant

Restaurant

Om het nieuwe seizoen en haar nieuwe boek, Vlees noch Vis te vieren, kookt Estée Strooker twee dagen in restaurant Stek in Amsterdam. Gasten kunnen reserveren voor een driegangendiner, inclusief een exemplaar van het boek.

Estée Strooker lanceert nieuw boek in pop-pup-restaurant

Het boek is gebaseerd op de vegetarische serie van de Arnhemse chef-kok, voor 24Kitchen. Maandag 14 maart begint het nieuwe seizoen hiervan. De recepten uit haar eerste serie zijn gebundeld in het boek dat sinds 8 maart verkrijgbaar is. Het bevat 60 groentegerechten, onderverdeeld in thema’s als ‘feestelijk koken’, ‘een vriendelijk prijsje’ en ‘variatie vol vitamine.’ Strooker zegt vlees en vis niet af te zweren, maar ze is de laatste jaren steeds meer gaan experimenteren met groenten.

Driegangen inclusief boek

Om het nieuwe seizoen en haar eerste boek te vieren, kookt Strooker ‘Vlees noch Vis live’ in Amsterdam. In het weekend van 18 en 19 maart kun gasten een reserveren voor een driegangendiner bij restaurant Stek in Amsterdam. Een diner kost €50 per persoon, inclusief een exemplaar van het boek.

Reageer op dit artikel