nieuws

Horecapartners lanceren nieuwe MVO Award

Restaurant

De Gaia Green Awards zijn nieuwe awards voor horecabedrijven die zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. De award is een initiatief van organisaties en partijen die actief zijn in de horeca en op het terrein van duurzaam ondernemen.

Horecapartners lanceren nieuwe MVO Award

In het eerste jaar wordt gestart met 3 categorieën: hotels, restaurants en strandpaviljoens. De uitreiking vindt plaats op 19 september tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. De awards worden uitgereikt aan horecaondernemers die zich het afgelopen jaar aantoonbaar hebben ingespannen om hun organisatie te verduurzamen. Daarnaast zal aan een uitblinker op het gebied van verantwoord eten en drinken de reeds langer bestaande ‘Falco Eleonorae Award’ uitgereikt worden.

De focus binnen de verkiezing ligt op de aandacht die de ondernemers in het afgelopen jaar besteed hebben aan de inkoop van duurzame producten voor op de menukaart, energiebesparing en communicatie. Daarnaast wordt gekeken naar innovatie en de maatschappelijke bijdrage van de horecalocatie in de directe omgeving.

Strandpaviljoens, hotels en restaurants kunnen zich van 15 maart t/m 15 juni gratis aanmelden voor de award via de website www.gaiagreenawards.nl.

Reageer op dit artikel