nieuws

Nieuwe cadeaukaart van Iens en Hallmark

Restaurant

Hallmark en Iens gaan samenwerken. Er komt een nieuwe cadeaukaart waarmee ontvangers ook kunnen Eten & Drinken. Er doen ongeveer 250 restaurants aan mee aan deze nieuwe verwenkaart. Een restaurant reserveren loopt via Iens.

Nieuwe cadeaukaart van Iens en Hallmark

Als ontvangers van de kaart niet willen Eten & Drinken kunnen ze ook kiezen voor een andere catergorie zoals Overnachten, Beauty & Wellness, Boeken & Tijdschriften, Film & Muziek en Cadeau & Wonen. De kaart is na uitgifte drie jaar geldig en loopt van 5 tot 150 euro. Is een cadeau of diner duurder, dan kun je bijbetalen met Ideal.

Op het moment dat mensen in bezit van een kaart bij Iens reserveren, wordt het hele saldo op de Verwenkaart gereserveerd. De Hallmark Verwenkaart wordt in het systeem van Iens verwerkt. Besluiten mensen toch niet via Iens te reserveren maar kiezen ze voor een cadeau in één van de andere categorieën, dan is het saldo gewoon weer beschikbaar. 

Te koop bij The Read Shop en op Hallmark. Op 21 maart is de uitlevering aan de eerste winkels gestart.

Enkele restaurants die de kaart accepteren zijn Karakter in Arnhem, Brasserie Dichtbij in Amersfoort, De Sinjoor in Den Haag en Parck in Haarlem.

Reageer op dit artikel