nieuws

Hendi Food Service sponsor Culinary Team The Netherlands

Restaurant 121

Hendi levert de keukenmaterialen, waarmee het team hun gerechten gaat bereiden. Het team kookt in
oktober op de Olympiade der Köche in Erfurt. Daar bereiden zij een koud buffet en koken zij a la carte voor 110 gasten.

Hendi Food Service sponsor Culinary Team The Netherlands

 

Rien de Vries, commercieel directeur bij Hendi: ‘Wij dragen het Culinary Team een warm hart toe en hopen met deze samenwerking het team een stap dichter bij de eerste plaats in Erfurt te brengen. Als internationale speler is dit voor Hendi ook een uitgelezen kans om zowel op nationaal als internationaal niveau exposure te krijgen. Wij wensen het team veel succes toe.’
Waldrik Kremer, chef de mission van het team: ‘Dankzij Hendi kunnen wij de komende jaren strijden voor een toppositie in de wereld.’ Op weg naar Erfurt traint het team regelmatig. Het team bestaat uit jonge (sterren) chefs die vol passie en enthousiasme koken en gaan voor goud.

 

Reageer op dit artikel