nieuws

Restaurant Freddy’s Doetinchem dicht

Restaurant 136

Restaurant Freddy’s in Doetinchem is dicht. Het Amerikaans getinte eetcafé volgde in februari 2014 Fred & Douwe op, dat december 2013 failliet ging.

Restaurant Freddy’s Doetinchem dicht

Freddy’s is niet failliet. Eigenaar Jos Heusschen besloot zelf te stoppen met zijn zaak. Freddy’s, op het Simonsplein, werd niet wat Heusschen ervan had verwacht. ‘Soms gebeurt dat, dat hoort bij het leven. Het contract met het personeel liep af. Daarnaast heb ik de zaak proberen te verkopen terwijl ik er nog in zat, maar dat is niet gelukt. Ik vond het zo genoeg,’ zegt hij tegen De Gelderlander.

Toen Heusschen in februari 2014 Freddy’s begon was hij ook eigenaar van de horecazaken De Buurman en Steakhouse Amadeus, beide in Silvolde. Volgens Heusschen is hij van beide panden nog eigenaar maar is de exploitatie in andere handen. Daarnaast is hij eigenaar en uitbater van restaurant Amadeus in Ede.

Fred & Douwe opende in 2002 de deuren in Doetinchem. In december 2013  werd de zaak  failliet verklaard, tegelijkertijd met de locatie in Deventer.

 

Reageer op dit artikel