nieuws

François Geurds weer op zoek naar BBQ talent

Restaurant 205

Voor de derde keer op rij organiseert FG Food Labs (*) van François Geurds een BBQ Contest voor gevorderden. Geurds is op zoek naar BBQ talent dat op 28 augustus met originele gerechten op de Big Green Egg, topkoks en culinaire journalisten durft te imponeren.

François Geurds weer op zoek naar BBQ talent

Belangstellenden kunnen zich per koppel opgeven voor deze culinaire uitdaging. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel dient het deelnemende duo minimaal tien supporters mee te nemen. Deze supporters proeven voor 50 euro per persoon van de grill mee.

Winnaar

Het winnende duo mag een Big Green Egg mee naar huis nemen. Opgeven kan per mail via info@fgfoodlabs.nl. De deelnemers worden tijdig geïnformeerd over de aanvangstijd en spelregels.

Reageer op dit artikel