nieuws

Yoghurt Barn en Brownies & Downies openen in Leiden

Restaurant 1113

Yoghurt-formule Yoghurt Barn en lunchroom Downies & Brownies openen beiden een filiaal in Leiden. In de Catharinasteeg, in de binnenstad, gaan beide formules begin volgend jaar open.

Yoghurt Barn en Brownies & Downies openen in Leiden

Yoghurt Barn brengt sinds September 2012 biologische yoghurt op de markt, nadat de initiatiefnemers Wouter en Esther Staal in Spanje geïnspireerd raken door de vele ‘frozen yoghurt-barretjes.’ Yoghurt Barn timmert flink aan de weg en heeft inmiddels vestigingen in Utrecht, Amsterdam (2), Den Bosch, Den Haag en Haarlem en plannen voor meer vestigingen.

Brownies & Downies

Brownies & Downies werkt sinds 2010 aan de weg. Begonnen in Veghel, staan er inmiddels zo’n dertig vestigingen van het lunchconcept door heel het land en zelfs daarbuiten, waar mensen met een verstandelijke beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt werken en bijgestaan worden.

95 procent verhuurd

Met de komst van beide formules krijgt ‘het project’ Catharinasteeg flink vorm, aldus projectontwikkelear Meijers Realty Partners Development (MRP). ‘Wij zijn trots dat deze zeer aansprekende en succesvolle ondernemers zich gaan vestigen in het nieuwe winkelgebied’, aldus  Charles Scholten van MRP Development. ‘Met de komst van de twee nieuwe formules en de eerdere verhuur aan drie grote moderetailers is 95% van het project (ruim 5.700 m² bvo) verhuurd.

Reageer op dit artikel