nieuws

Alliance Gastronomique organiseert gala voor goed doel

Restaurant 1873

Hotel Okura in Amsterdam wordt op donderdag 8 september 2016 omgetoverd tot een galalocatie voor het goede doel; onderzoek in het Radboudumc naar speekselklierkanker. In samenwerking met toprestaurants van de Alliance Gastronomique wordt het diner verzorgd.

Alliance Gastronomique organiseert gala voor goed doel

Tv-presentatrice Mariska van Kolck zal de avond hosten en er is een optreden van Xander de Buisonjé.

Hotel Okura

Hotel Okura Amsterdam stelt als één van de Alliance partners haar locatie geheel belangeloos ter beschikking voor het goede doel. Restaurateurs van de Alliance Gastronomic zullen de gerechten verzorgen.

Onderzoek

De diagnose van de zeldzame speekselklierkanker wordt vaak pas laat gesteld. Het hoofd-halskanker team van het Radboudumc, waaronder Dr. Carla van Herpen, zet zich in voor meer onderzoek naar de ziekte. Met de opbrengsten van het galadiner zal dit gefinancierd worden.

Reserveren kan via Annemiek van Bellen, Radboud Oncologie Fonds door het online reserveringsformulier in te vullen.

Reageer op dit artikel