nieuws

Gloeiend hete platen bij Sizzling Deluxe

Restaurant 1356

Op het restaurantplein Belfort van Citymall Almere opent op 18 juni Restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe haar deuren. In dit restaurant worden gerechten geserveerd op gloeiend hete platen. Een saus naar keuze die over de gerechten wordt gegoten maakt dat de gerechten ‘sizzlen’ en dat de aroma’s en geuren vrij komen.

Gloeiend hete platen bij Sizzling Deluxe
SONY DSC

Naast een restaurant is er ook een loungebar waar gasten voor of na het eten kunnen borrelen. Het restaurant wordt gerund door drie broers.

Restaurantplein

Afgelopen jaren werd hard gewerkt om het restaurantplein Belfort om te toveren tot een aantrekkelijke bestemming voor een avond uit. Eduard Helwig, Shopping Center Manager van Citymall Almere: ‘De komst van Restaurant-Loungebar Sizzling Deluxe laat zien dat ondernemers vinden dat we hierin zijn geslaagd. Hun concept past bij de veelzijdigheid die we willen aanbieden aan bezoekers van Citymall Almere.’

 

Reageer op dit artikel