nieuws

Organic pop-up restaurant met ‘Schipholgans’ op de kaart

Restaurant 2027

Het pop-up restaurant van Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam zal deze zomer geheel in het teken staan van het nieuwste thema: ‘Organic’. Op de menukaart staan onder meer een rilette van ‘Schipholgans’ tot en met ‘Pata Negra’ van gelukkige wolvarkens.

Organic pop-up restaurant met ‘Schipholgans’ op de kaart

Van juni tot en met september gaan Dutch Design en de natuur hand in hand. Dutch Design Hotel Artemis wil mensen bewust maken van deze problemen. ‘Linksom of rechtsom, het moet anders. Duurzaam, minder belastend, natuurlijk, gezond, lokaal en diervriendelijk’ aldus hotel manager Sacha Bouwman.

Schipholgans

Tussen 11 juni en 2 oktober zal er daarom elke zaterdag in Dutch Design Hotel Artemis een speciaal pop-up restaurant worden gecreëerd dat geheel in het teken staat van deze onderwerpen. Van een rilette van ‘Schipholgans’ tot en met ‘Pata Negra’ van gelukkige wolvarkens, van een burger gemaakt van ‘dubbeldoelkoeien’ tot en met bisque gemaakt van rivierkreeften uit de grachten, alles in het pop-up restaurant zal invulling geven aan een wereldwijd probleem onder de noemer ‘Organic’. ‘Met producten, verantwoord voor mens en dier en lokale leveranciers die in het teken staan van duurzaamheid.’

Expositie

Het pop-up restaurant opent samen de deuren met de expositie ‘Organic’. Donderdag 9 juni 2016 is de opening van de expo ‘Organic’ en op zaterdag 11 juni zal de eerste editie van het pop-up restaurant plaatsvinden.

Reageer op dit artikel