nieuws

Brunchroom en restaurant delen voordeur

Restaurant 1250

Sinds vorige week neemt brunchroom Tinner op het Rokin in Amsterdam overdag de bar en het terras van restaurant Terpentijn over.

Brunchroom en restaurant delen voordeur

Er is gedeeltelijk gebruik gemaakt van het bestaande interieur van Terpentijn waarvoor Bricks Amsterdam toentertijd verantwoordelijk is geweest. Dit aangevuld met een aantal nieuwe elementen zoals lage tafeltjes, kunst en planten geeft Tinner een geheel eigen karakter.

tinner2

Brunchroom en restaurant

Op het menu staan onder andere Grilled Sandwiches, vier verschillende soorten gerechten met ei, een Bloody Mary Soup (met of zonder wodka) en een French Toast van bananenbrood.

Tinner is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur voor koffie, ontbijt, brunch en cocktails. Na 16:00 behoort de locatie weer toe aan Terpentijn en worden er cocktails,  streetfood en diner geserveerd tot in de late uurtjes.

Tinner3

 

Reageer op dit artikel