nieuws

Jacobus Boelen haalt wijnhuizen naar Nederland in september

Restaurant 1652

September staat bij wijnimporteur Oud Reuchlin & Boelen geheel in het teken van Jacobus Boelen: het label van het bedrijf dat zich specifiek richt op topgastronomie. Het thema van de maand is ‘Jacobus Boelen on Tour – een reis door de wijnwereld in 30 dagen’.

Jacobus Boelen haalt wijnhuizen naar Nederland in september

Een groot aantal bij Jacobus Boelen aangesloten wijnhuizen uit heel de wereld staat deze maand in de spotlights tijdens diverse evenementen.

Meet & Greet met bekende wijnmakers

Bekende wijnmakers brengen in september een bezoek aan Nederland. Eric Welles, algemeen directeur van Oud Reuchlin & Boelen: ‘Deze maand staat in het teken van het ontmoeten van de wijnmakers van fantastische wijnhuizen. Onze wijnen zijn bijzonder, onderscheidend en hebben allen een persoonlijke signatuur. Komende weken zijn wat ons betreft een doorlopende Meet & Greet tussen de wijnhuizen, producenten, relaties, pers en restaurantbezoekers. Het team van Jacobus Boelen zal er alles aan doen om ontmoetingen met de wijnmakers te kunnen realiseren voor onze klanten.’

Wijnmakers komen naar Nederland

Een kleine selectie van de vermaarde wijnmakers die naar Nederland komen: Andrea Freeborough, cellarmaster bij wijnhuis Nederburg, brengt een bezoek aan Nederland op 12 september 2016. Bijzonder is ook het bezoek van Anthony en Olive Hamilton Russell van het gelijknamige wijnhuis Hamilton Russell uit Zuid Afrika. Na twee jaar niet in Nederland te zijn geweest, komen zij van 14 tot 18 september om relaties te ontmoeten. Tot slot wordt er uitgekeken naar de komst van de recent verkozen president van Wines of Argentina, Alberto Arizu van wijnhuis Luigi Bosca op 19 en 20 september. Jacobus Boelen zal daarnaast vertegenwoordigd zijn op de Dranken & Pakket Expo in Houten op 4 en 5 september, in bijzijn van Claudio Lenotti, Giuseppe Vajra en Jurriaan Smulders (Finca Museum).

Champagne on stage

De spotlights staan in september ook speciaal gericht op champagne. Tijdens de door Perswijn georganiseerde ‘Le Tour de Champagne’ op 5 september 2016 in het InterContinental Amstel Amsterdam is Jacobus Boelen present met het exclusieve merk Champagne Taittinger. De climax van Jacobus Boelen on tour vindt plaats op 26 september als de nieuwste Taittinger – Collection Sebastião Salgado – wordt gelanceerd tijdens een feestelijke, unieke avond in het Foam Fotografiemuseum Amsterdam. Vitalie Taittinger zal op deze feestavond haar opwachting maken om uitleg te geven over de exclusieve collectie van Champagne Taittinger.

Reageer op dit artikel