nieuws

De Librije valt in de prijzen in Keulen

Restaurant 2483

Driesterrenrestaurant De Librije is zondag in het Duitse Keulen in de prijzen gevallen. Jonnie en Thérèse Boer kregen er een ‘Best-of-the-Best Award 2016’ uitgereikt.

De Librije valt in de prijzen in Keulen
Jonnie Boer van De Librije

De Boer ontving de prijs in de categorie ‘Best Chef- European Champion 2016’, zo meldt dagblad De Stentor. De prijs werd uitgereikt tijdens het culinaire event Chef-Sache in Keulen.  De Librije werd er genoemd als restaurant met de beste gastvrijheid van Europa.

Winnaar

De winnaar wordt geselecteerd door mensen uit de gastronomie en foodindustrie die online hun stem uitbrengen. Per categorie konden vijf kandidaten worden geselecteerd. Tot en met 20 september kon worden gestemd op de uiteindelijk tien genomineerden.

Reageer op dit artikel