nieuws

Festival Dorst trekt ruim 37.000 wijn- en bierliefhebbers

Restaurant 633

Festival Dorst heeft in totaal 37.000 bezoekers ontvangen. Het nieuwe wijn- en bierfestival bezocht van mei tot en met september de stadsparken van Den Haag, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht.

Festival Dorst trekt ruim 37.000 wijn- en bierliefhebbers
(c) Peter Lodder

Festival Dorst transformeerde stadsparken van Den Haag, Utrecht en ‘s-Hertogenbosch tot een groot wijn- en speciaalbierlokaal in de buitenlucht. Het aanbod bestond onder meer uit ruim 70 verschillende soorten wijnen en meer dan 70 speciaalbieren van over de hele wereld.

Den Haag en Utrecht populairst

Daarnaast werd er ook aandacht besteed aan spijs. Foodtrucks bereidde diverse gerechten. Den Haag en Utrecht waren de populairste locaties met 12.500 wijn- en bierliefhebbers. Volgend jaar bezoekt Festival Dorst weer de stadsparken van Den Haag, ’s-Hertogenbosch en Utrecht. Voor meer informatie zie: www.festival-dorst.nl.

Bekijk hier meer nieuws over Foodfestivals >>

Reageer op dit artikel