nieuws

Martin Kooijker nieuwe chef en eigenaar In de Molen

Restaurant 2379

Steven en Tanja Klein Nijenhuis hebben in Martin Kooijker een opvolger gevonden voor hun sterrestaurant In de Molen in Onderdendam. Kooijker was al ruim een jaar in dienst bij In de Molen als souschef. Nu het echtpaar Klein Nijenhuis hun zaak verhuist, ziet Kooijker zijn kans schoon. De zaak gaat verder onder een nieuwe naam: restaurant De Molenaar.

Martin Kooijker nieuwe chef en eigenaar In de Molen

‘Ik heb wel heel lang over na moeten denken, maar het is een droom van mij om op eigen benen te staan’,  vertelt de jonge Martin Kooijker (24) aan het Dagblad van het Noorden. Hij trad vorig jaar september als souschef in dienst bij In de Molen, waar eigenaren Steven en Tanja Klein Nijenhuis in november 2013 een Michelinster kregen.

Verhuizing naar Onder de Linden

Het echtpaar Klein Nijenhuis neemt eind oktober afscheid van hun In de Molen en verhuist de zaak naar Aduard, waar ze Herberg Onder de Linden* overnemen. Het restaurant dat al 25 jaar over een Michelinster beschikt gaat 2 november open onder de nieuwe eigenaren. In de Molen opent dan onder Martin Kooijker onder de nieuwe naam: restaurant De Molenaar.

Reageer op dit artikel