nieuws

Sterrenchefs koken in pop-up op BBB Maastricht

Restaurant 740

Sterrenchefs Sang-Hoon Degeimbre** en Soenil Bahadoer** gaan tijdens horecavakbeurs BBB Maastricht koken in pop-up restaurant The Tent.

Sterrenchefs koken in pop-up op BBB Maastricht

The Tent, een concept van Herman den Blijker, opent de deuren van 10 tot en met 12 oktober in congrescentrum MECC Maastricht.

Het pop-up restaurant maakt deel uit van de horecavakbeurs BBB Maastricht en van Folie Culinaire. Gasten kunnen in The Tent genieten van signature dishes en amuses op sterrenniveau. Ook is er een cocktailbar waar cocktails en bijpassende gerechtjes verkrijgbaar zijn.

Koks

De van origine Koreaanse Sang-Hoon Degeimbre staat sinds 1997 achter het fornuis in zijn restaurant L’Air du Temps in het Belgische Liernu. In pop-up restaurant The Tent staat onder meer zijn filet van kalf met gamtae, ui en furikaké op de kaart. Van Meesterkok Soenil Bahadoer zijn bijvoorbeeld zijn rendang met bereiding van kool, ijs van gemberbier en blanke soja te proeven.

Reageer op dit artikel