nieuws

Thuisbezorgd.nl verder in elektrische fietsbezorging

Restaurant 836

Thuisbezorgd.nl gaat de eigen logistieke diensten volledig per elektrische fiets uitvoeren. Tot dusver bezorgde Thuisbezorgd.nl per (normale) fiets en scooter.

Thuisbezorgd.nl verder in elektrische fietsbezorging

Het bedrijf dat in juni bekendmaakte ook zelf bezorgingen te gaan uitvoeren, streeft naar een zo divers mogelijk aanbod aan restaurants voor haar gebruikers. Door te bezorgen op elektrische fietsen is het mogelijk grotere bezorggebieden te bedienen. Het bedrijf rekent voor haar eigen bezorgdienst geen bezorgkosten aan de consument.

Directeur klantenservice Marcus Lantzendorffer: ‘Elektrische fietsen leveren veel snelheidswinst op ten opzichte van normale fietsen. De maaltijd arriveert hierdoor warm bij de consument thuis’.  

Thuisbezorgd.nl fiets elektrisch

Het bedrijf heeft inmiddels een eigen bezorgdienst in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht en bezorgt voor enkele tientallen restaurants die zelf geen bezorgers in dienst hebben.

Thuisbezorgd.nl verwerkte in Nederland gedurende de eerste zes maanden van het jaar gemiddeld meer dan 1,6 miljoen bestellingen per maand.

Het bedrijf stimuleert daarnaast aangesloten restaurants om ook over te stappen op elektrisch vervoer door samen te werken met leveranciers.

Reageer op dit artikel