Noviteit Horecava 2016: rijdend dineren in limo op sterniveau

Noviteit Horecava 2016: rijdend dineren in limo op sterniveau

Dineren in een limousine die je in drie uur tijd langs diverse sterrestaurants brengt, die ieder een gang verzorgen. Dat is kort gezegd de unieke formule die directeur en bedenker Eugène Gommers dit jaar op de Horecava introduceert.

Het idee voor Limodinner ontstond toen Eugène Gommers het als verrassing voor zijn vrouw bedacht. 'Zij was 50 geworden en ik wilde haar goed verrassen en regelde een limousine die ons rondreed langs diverse sterrestaurants. Dat vond ze zo geweldig en het bezorgde ons zo'n overweldigend gevoel, dat ik dacht: met dat gevoel moet ik iets doen.'

Limousine op maat

De inmiddels gepensioneerde Gommers richtte daarop Limodinner op. Het concept is even uniek als eenvoudig: voor drie uur huur je een limousine die je ophaalt en thuisbrengt. In die tussenliggende tijd wordt je langs sterrestaurants in de omgeving gereden en worden diverse gangen ín de auto geserveerd. Gommers: 'En we bieden echt alles op maat aan, geen standaardpakket. We halen je op, rollen de rode loper uit en je kan van te voren aangeven waar je voorkeuren voor eten en drinken liggen. Eenmaal in de limo kun je je favoriete dvd opzetten, maar ook romantische muziek of een knalfuif. De limo is van jou.'

Nederland en België

In een limo kunnen maximaal zes personen. Gommers: 'En als je met een grotere groep bent, regelen we meerdere limo's, ik werk samen met een organisatie waar ik ongelimiteerd limousines kan huren.' Hij werkt samen met diverse sterrestaurants. 'Maar als in de omgeving van 3 uur rijden van de klant net even geen sterrestaurant beschikbaar is, werken we ook samen met zaken die een Bib Gourmand hebben.' Zijn bedrijf is nog jong, maar Gommers is overtuigd van het succes. 'We zijn nu sinds juni bezig en we er komen diverse partijen voorbij. Artiesten, maar vooral ook 'gewone' consumenten. We rijden in Nederland en België en we zijn uniek in de wereld, dit heb je nergens.'