nieuws

25 jarig jubileum Les Patrons Cuisiniers

Restaurant 530

Les Patrons Cuisiniers vierden zondagmiddag hun 25 jarig jubileum in Restaurant Parkheuvel. Voor een select groepje familie, vrienden, business partners en vaste gasten bereidde alle chefs, als eerbetoon aan de oprichters van Les Patrons, een hedendaagse versie van een van hun klassieke gerechten.

25 jarig jubileum Les Patrons Cuisiniers

Met de hedendaagse versie van de klassieke gerechten eerden de huidige patros de oprichters Cas Spijkers, Maartje Boudeling, Paul Fagel, Constant Fonk, John Halvemaan, Cees Helder, Toine Hermsen, John Kern, Emmanuel Mertens en Henk Savelberg.

Nieuw 22e lid

Voorzitter Cees Helder keek in een korte speech even terug naar het roemrijke verleden. Ook maakte hij de datum bekend van het nieuwe Les Patrons Cuisiniers Gala. Deze zal dit jaar plaatsvinden op 22 januari. Tevens verklapte hij dat er een nieuw, 22ste lid aankomt. Wie dat is wordt in een later stadium bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel