nieuws

De Beren opent eerste restaurant in Arnhem

Restaurant 1136

De 27e vestiging van restaurantketen De Beren opent begin december in Arnhem. De opening van een zaak in de Gelderse hoofdstad betekent ook het eerste restaurant in Gelderland.

De Beren opent eerste restaurant in Arnhem

Na vestigingen in provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Flevoland behoort nu ook Gelderland tot één van de vestigingsplaatsen van De Beren. In de hoofdstad van de grootste provincie van Nederland opent eind november de 27e vestiging van ondernemer Ad Schaap.

Mooie stad

‘We vonden Arnhem altijd al een mooie stad, waar we graag een restaurant wilden openen. Bij deze locatie hadden we meteen een goed gevoel’, vertelt Schaap. De ondernemer was al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie nabij het Centraal Station in Arnhem.

Eind november open

Die is nu gevonden, midden in de Oude Stationsstraat op de looproute naar het centrum én direct naast de megabioscoop van Pathé1 november gaat de verbouwing in het pand van start om vervolgens drie weken later officieel de deuren te openen.

Bioscooparrangement

Net zoals meerdere restaurants heeft ook De Beren een samenwerking gesloten met  de bioscoopgigant. Voor €26,50 krijgen gasten een drie-gangen- keuzemenu én ontvangt men een bioscoopkaartje voor een film naar keuze.

 

 

Reageer op dit artikel