nieuws

Koninklijke onderscheiding voor horecaondernemer Tielemans

Restaurant 589

Horecaondernemer Netty Tielemans is vorige week onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Koninklijke onderscheiding voor horecaondernemer Tielemans

Netty Tielemans, eigenaar van restaurant, ijssalon en zalencentrum Nieuw Schaijk in het Brabantse Schaijk, zet zich voor KHN op lokaal, regionaal en landelijk niveau in. KHN directeur Rob Bongenaar reikte haar de oorkonde uit waarmee zij Lid van Verdienste van Koninklijke Horeca Nederland is geworden.

Onschatbare waarde

KHN voorzitter Oost-Brabant Kees Goossens: ‘Netty heeft zich in het bijzonder ingezet voor onze branche en voor maatschappelijke doelen naast de exploitatie van haar horecabedrijf. Zij is altijd beschikbaar met veel energie en staat steeds weer klaar om zaken geregeld te krijgen. Netty is echt van onschatbare waarde voor de lokale gemeenschap.’

Voor KHN heeft ze veel bestuurlijk werk verricht: van het organiseren van bestuurlijk activiteiten en het onderhouden netwerken tot het regelen van de financiële zaken voor de lokale afdeling.

Reageer op dit artikel