nieuws

Pokeren om de rekening bij restaurant All in Kitchen

Restaurant 2472

Pokeren om de rekening? Het is vanaf 1 november mogelijk bij All in Kitchen in Amsterdam. Een pop-up restaurant waar Otto Genz, voormalig souschef van sterrestaurant De Nederlanden, de scepter zwaait in de keuken.

Pokeren om de rekening bij restaurant All in Kitchen

Gasten dineren in het restaurant en mogen nadien een potje pokeren om de rekening, dit met uitzondering op de drankjes. Als de gast na vijf rondes meer fiches heeft dan de ober, hoeft die de rekening niet te betalen.

Wet op kansspelen

‘Het heeft nogal wat voeten in de aarde, zo’n pokerrestaurant’, zegt Gilbert den Hertog van All in Kitchen tegen het Parool. ‘We mogen maar een bepaald bedrag weggeven in verband met de wet op kansspelen.’

Pop-up poker

Bij All in Kitchen eten gasten op de set van de gelijknamige nieuwe RTL comedy. De filmset is omgetoverd tot pop-up restaurant. Het restaurant, achter Motel One nabij de Rai, zal geopend zijn tot en met mei 2018, waarna het markante schoolgebouw waarin het is gevestigd plaats zal maken voor nieuwbouw. Gasten kunnen waarschijnlijk tot en met 31 december pokeren voor de rekening, zo schrijft het Parool. Het concept van All-in kitchen bestaat echt en komt uit Engeland. Daar kun je in sommige restaurant pokeren voor een flinke korting op je rekening.

Reageer op dit artikel