nieuws

Restaurant Roots verandert mee met het seizoen

Restaurant 796

Niet alleen het menu past zich aan aan het seizoen, ook de ambiance en het interieur in het restaurant veranderen mee Roots, het restaurant van Hilton Rotterdam met chef Stephan Nijst achter de kachel. Licht oranje heeft plaatsgemaakt voor diep rood en zorgt voor een warme en intieme sfeer in het restaurant.

Restaurant Roots verandert mee met het seizoen

De kaart is voorzien van rijke gerechten passend bij het seizoen. Op het herfstmenu staan gerechten zoals coquilles st. Jacques met kastanje en pompoen, terrine van kip met raap en rozenbottel, oppendoezer met truffel, paddenstoel en lardo en Anjou duif met rode biet, kummel, bloedworst en postelein. Als desserts: gepocheerde appel met kaneel, thee en vanille en koffie panna cotta met meringue, chocolade en sinaasappel.

Het wintermenu wordt geïntroduceerd in januari.

dsc-6608 (1)rootsautumninterior3

 

Reageer op dit artikel