nieuws

Wouter Verkerk bundelt columns en quotes

Restaurant 10131

Deze week verschijnen twee nieuwe boeken van Misset Horeca columnist Wouter Verkerk. ‘Is alles naar wens?’ bevat columns die o.a in Misset Horeca zijn verschenen. ‘Horeca Blogs & Quotes vol.1’ staat vol blogs, lijstje en herkenbare horeca-quotes.

Wouter Verkerk bundelt columns en quotes
Wouter Verkerk

Naast de verzamelde Misset Horeca-columns die Wouters thema’s als ‘de veranderende horecagast’ ‘het personeelstekort in de horeca’ en ‘hedendaags prijsbeleid in de horeca’ uitvoerig behandelen, zijn in ‘Is alles naar wens?’ ook de columns uit het magazine Jeannine en Wouters beste blogs van wouterverkerk.nl opgenomen. Net als in Wouters eerste boek ‘Dit is mijn wijk niet!’ werkt Wouter in ‘Is alles naar wens?’ alle hoofdstukken uit met praktische handvatten en eyeopeners.

Herkenbare horeca-quotes

‘Horeca Blogs & Quotes vol. 1’ is een feest der herkenning voor horecamensen. Een boekje met een knipoog vol blogs, lijstjes en veel herkenbare horeca-quotes. Blogs over ‘de doortrapte methodes van horrorobers’ en ‘Waarom horecamensen zelf de leukste gasten zijn.’ Maar ook de 99 allerleukste horeca ontgroeningen ontbreken niet. De pagina’s uit dit boek zijn gemakkelijk uitneembaar en met de bijgeleverde magneet, bevestig je steeds een nieuwe quote op bijvoorbeeld je koelkast.

Wouter Verkerk is met ruim 200 presentaties en workshops per jaar een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van horeca en gastvrijheid. Wekelijks schrijft hij een veelgelezen blog op zijn website. Eerder verschenen drie boeken van zijn hand: ‘Dit is mijn wijk niet!’ ‘Dit is het jaar van de bediening!’ en ‘Gastvrijheidsgek!’ De boekjes zijn online te bestellen.

Reageer op dit artikel