nieuws

‘Zondig’ Halloween-diner Schilo van Coevorden

Restaurant 870

Een exclusief diner voor slechts 80 gasten. Dat is het idee achter Schilo’s Sevens Sins dat de chef op zondag 30 oktober presenteert in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.

‘Zondig’ Halloween-diner Schilo van Coevorden

Schilo’s Seven Sins is eenmalige actie speciaal voor IENS CarteBlanche. Schilo van Coevorden bereidt een Halloween-diner van 7-gangen bereiden. Een gastronomische interpretatie van de zeven hoofdzonden: ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, gulzigheid, luiheid en wraak.

Scherp diner

‘Ik garandeer een grensverleggend diner waarbij letterlijk alle zintuigen op scherp worden gezet. We serveren een aantal speciaal voor deze avond ontwikkelde gerechten en aangepaste versies van een aantal van mijn Taiko klassiekers. Maar dan wel op een extreme manier’, aldus Van Coevorden.

Schilo’s Seven Sins vindt plaats op zondag 30 oktober van 18.00 tot 22.00 uur in het Conservatorium hotel in Amsterdam.  Kaarten kosten € 140,-. Reserveren is vanaf nu hier mogelijk. De dresscode is bal masqué.

Reageer op dit artikel