nieuws

Bellavita Expo komt naar Amsterdam

Restaurant 1224

Bellavita Expo Amsterdam, de vakbeurs waar Italiaans eten en drinken van de hoogste kwaliteit wordt gepresenteerd vindt op 20 en 21 november plaats in Amsterdam RAI. 

Bellavita Expo komt naar Amsterdam

Het Bellavita Expo is de grootste uitsluitend ‘Made-in-Italië-show’ en is een onmisbaar evenement voor alle wijnkopers en foodprofessionals. Naast de meer dan 600 unieke, nieuwe producten die te zien zijn, zal Bellavita Expo ook masterclasses organiseren van topkoks waaronder tv-persoonlijkheid Giovanni Caminita, Thomas Bühner (***) en eco-chef Tom Hunt.

Authentieke, Italiaanse producten

Meer dan 200 Italiaanse producenten exposeren hun authentieke kwaliteitsproducten, waaronder speciale wijnen die nooit eerder in Nederland geëxposeerd zijn. Bij de vorige editie van Bellavita Expo vorig jaar waren er meer dan 4200 bezoekers, 152 exposanten en 400 nieuwe producten. Dit jaar worden ongeveer 6000 bezoekers verwacht. Horecaondernemers kunnen de producenten ontmoeten, producten proeven, netwerken en workshops bijwonen. Bellavita Expo Amsterdam 2016 valt samen met de Italian Food Week (21-27 november).   Er zullen wijnproeverijen plaatsvinden in de Wine Academy, evenals een masterclass over de beroemde Napolitaanse pizza door Starita Pizza. Meer informatie over de beurs en het verkrijgen van een toegangskaart is te vinden op de website.

Reageer op dit artikel