nieuws

Zadkine-studenten winnen internationale prijzen

Restaurant 2669

Tijdens de jaarlijkse internationale hotelschoolwedstrijden (AEHT) in Londen hebben Zadkine-studenten drie prijzen in de wacht gesleept.

Zadkine-studenten winnen internationale prijzen
De studenten met hun medailles, v.l.n.r. Wouter, Guterly en Marjolijn

Guterly Lourens (student Zelfstandig werkend kok) behaalde zilver bij Culinary arts, Marjolijn Moes (studente Gastronoom/Sommelier) behaalde brons bij Wine tasting en Wouter van Vliet (student Horecamanagement) behaalde eveneens brons bij Hospitality management. Het Zadkine in Rotterdam is bijzonder trots op het mooie resultaat.

Harde werken is beloond

Tijdens de wedstrijden, die 3 dagen duurden, streden ruim 40 landen tegen elkaar op zo’n 10 wedstrijdonderdelen. De dagen waren zeer intensief voor Guterly, Marjolijn en Wouter. Van ’s ochtends zes uur tot ’s avonds elf uur waren zij hard aan het werk om op hun wedstrijdonderdeel het beste eruit te halen. Toen ze donderdagavond tijdens de uitreiking het podium op werden geroepen was het geluk van ver af op hun gezicht te lezen.

Reageer op dit artikel