Sterrendiner Foodclub haalt €12.518 op voor KiKa

Sterrendiner Foodclub haalt €12.518 op voor KiKa

Het Kika-Diner, georganiseerd door Foodclub, haalde maandag 14 maart €12.518 op ten bate van Stichting Kinderen Kankervrij. Zes chefs met in totaal vijf Michelinsterren verzorgden samen met leerlingen van het Zadkine Horeca een 6-gangendiner.

Het diner werd verzorgd door leerlingen van het Zadkine Horeca in samenwerking met zes chefs: René Tichelaar van De Gieser Wildeman*, Fred Mustert van Restaurant Fred**, Gert Blom van restaurant Amarone*, Mark Vaessen van The Harbour Club Kitchen, Wim Serverein van Wereldmuseum* en Antoine Schweig van de Prins van Terbregge. De opbrengst van het diner ging naar stichting KiKa.

Veiling na diner

De 150 gasten konden na het diner bieden op verschillende items bij de veiling zoals een 10-gangendiner voor twee personen bij restaurant Niven, een overnachting voor vier personen bij Carlton Beach Hotel en een thuis-BBQ voor 6 personen verzorgd door Mark Vaessen en David van Panhuys van The Harbour Club Kitchen.