Rotzooi festival zet fermenteren in spotlights

Rotzooi festival zet fermenteren in spotlights

De auteurs van fermentatieboeken Verrot Lekker (Christian Weij) en Over Rot (Meneer Wateetons) organiseren aanstaande zondag het Rotzooi fermentatiefestival.

De organisatie omschrijft Rotzooi niet als een puur foodtruck festival, maar als een festival waar je naast eten en drinken, maar waar je ook demonstraties, lezingen en workshops kan bijwonen.

Worsten

'Meneer Wateetons' laat op het festival ook zijn Boozyworsten, gemaakt van Livar varkens en drank proeven. Er zijn voorlopig vijf varianten: gin, hop, port, whisky en beerenburg.

Het festival vindt plaats aan de Dijkspark 6 in Amsterdam en duurt van 11.00 tot 20.00 uur. Toegang is gratis.

Altijd als eerste op de hoogte van de leukste food(truck)festivals?

Meld u dan aan voor onze gratis nieuwsbrief; zo’n 23.000 horecaprofessionals gingen u al voor! Meld u hier aan >>