nieuws

Restaurant serveert gerechten op naaktmodel

Restaurant 1631

Of het een nieuwe trend gaat worden valt te bezien, maar na Londen is ook op het Spaanse Tenerife een restaurant geopend waar de gasten naakt kunnen dineren, maar waar ook gerechten worden geserveerd op het lichaam van een naaktmodel.

Restaurant serveert gerechten op naaktmodel
Foto: Facebook Innato

Gasten van Innato Tenerife mogen voordat ze aan tafel gaan hun kleren uittrekken. Smartphones en camera’s moeten dan wel eerst worden ingeleverd.  Tussen de tafels staan wel kamerschermen, zo meldt het restaurant aan de Spaanse media.

Wanneer gasten er het ‘afrodisiacum menu’ bestellen, worden de gerechten geserveerd op het naakte lichaam van een vrouwelijk of mannelijk model. Dit weliswaar met strategisch geplaatste vijgenbladeren.

Londen

In Londen opende afgelopen zomer voor drie maanden een pop-up restaurant waar mensen naakt konden dineren. Niet alleen de gasten, maar ook het personeel was bloot in The Bunyadi.

Reageer op dit artikel