nieuws

SeatsUnited: gratis reserveringssysteem voor alle restaurants  

Restaurant 5627

John Rietdijk en Chanine Steffers van Primedinners starten deze week met SeatsUnited.nl, een gratis reserveringssysteem voor elk restaurant in Nederland. Zonder reviews. ‘Gasten kunnen zoeken en direct reserveren,’ zegt John Rietdijk in reactie op alle commotie over reserveringssystemen zoals Iens/Tripadvisor/Seatme.

SeatsUnited: gratis reserveringssysteem voor alle restaurants  

‘Na alle commotie van de afgelopen maanden is er nu definitief een professionele kosteloze oplossing,’ stelt John Rietdijk tegenover Misset horeca.

SeatsUnited.nl is per direct beschikbaar voor iedere gastronomische ondernemer in Nederland. Gasten kunnen geavanceerd zoeken en direct reserveren.’

SeatsUnited blijft gratis

De afgelopen maand heeft Rietdijk vele mails en telefoontjes ontvangen met de vraag waarom het gratis is. ‘Het gebruik was, is en blijft kosteloos! Wij focussen ons op een langdurige samenwerking met de gastronomie en hebben voor een businessmodel gekozen, waarbij wij op andere manieren inkomsten generen.’

Via de eigen website, Facebook, SeatsUnited.nl of telefonisch; alle reserveringen kunnen gekoppeld worden aan het reserveringssysteem achter SeatsUnited. ‘Mocht er assistentie nodig zijn bij het installeren dan helpen wij graag.’ De site beslaal heel Nederland.

Samen met restaurants

Het reserveringssysteem van Seatsunited.nl is ontwikkeld met restaurateurs die hun feedback en werkwijze hebben gedeeld. ‘Restaurateurs zien hun wensen verwerkt in het gebruik en ze beschikken volledig over hun eigen gastenbestand.’

Geen publieke reviews van gasten

SeatsUnited.nl ondersteunt geen publieke reviews van gasten. ‘Wij motiveren en inspireren gasten om zoveel mogelijk zelf te gaan ervaren en niet alleen te kijken naar al dan niet gemanipuleerde cijfers/ratings.’

Restaurateurs kunnen zich via de website van SeatsUnited aanmelden.

Bekijk hier een video die Misset Horeca eerder maakte met John Rietdijk en Chanine Steffers.

Reageer op dit artikel