nieuws

Soundbites by Peter Lute: nieuw restaurant boven entrée Ziggo Dome

Restaurant 3330

Soundbites, zo heet het nieuwe restaurant van Marieke en Peter Lute. Het komt boven de entrée van de Ziggo Dome in Amsterdam. Half september opent het publieksrestaurant.

Soundbites by Peter Lute: nieuw restaurant boven entrée Ziggo Dome
Soundbites by LUTE: swingend nieuw restaurant boven de entr?e van de Ziggo Dome. Per medio september openen Peter en Marieke Lute het publieksrestaurant Soundbites, boven de entree van de Ziggo Dome. Met de komst van Chef-kok Peter Lute wordt een enorme kwalitatieve sta...

Soundbites ontvangt zowel op, als buiten evenementsdagen haar gasten. Peter Lute: ‘Een eigen restaurant op deze fantastische plek, waar we een onderdeel kunnen uitmaken van een avond of middag plezier bij een evenement of concert. We verzorgen al enkele jaren de VIP-arrangementen in de Ziggo Dome en voelden dat er een behoefte is aan een plek waar je rondom evenementen goed en betaalbaar lekker kan eten. Dat gaan wij realiseren.’
Mark van Rooijen meldt namens de gebouweigenaar bijzonder enthousiast te zijn over de samenwerking met Peter en Marieke. ‘Soundbites is een uniek en dynamisch restaurant-concept dat perfect aansluit op de beleving die de Ziggo Dome haar bezoekers wil bieden. Met zo’n geweldige plek boven de hoofdingang kun (en wil) je Soundbites niet missen.’

Samenwerking

‘We zijn erg blij dat we deze samenwerking met Peter Lute kunnen aangaan en we zien de opening van restaurant Soundbites als een waardige toevoeging aan de totaal beleving van onze bezoekers’ , aldus Danny Damman, directeur commerciële zaken van de Ziggo Dome. Het restaurant bevindt zich op de 1e verdieping boven de entree van de Ziggo Dome en kijkt uit over het voorplein.

Meerdere bars

Bijzonder is dat Soundbites meerdere bars krijgt waaraan bezoekers op een verhoogd podium kunnen eten. ‘De ideale plek voor concertbezoekers om voorafgaand aan een concert een hapje te eten. Het restaurant is voor iedereen toegankelijk. ‘

Soundbites World Tour

Chef-kok Peter Lute, ook bekend van het tv-programma MasterChef, heeft een wereldse menukaart opgesteld met voor elk wat wils, tegen een betaalbare prijs, zo melden de initiatiefnemers. ‘Er worden in totaal 300 couverts geserveerd in een moderne, maar toch intieme omgeving. Niet alleen de menukaart heeft wereldse invloeden, ook komen highlights van allerlei wereldsteden terug in de aankleding van Soundbites. Het restaurant heeft een terras, voorzien van sfeervolle muziek.

Peter Lute opent in oktober 2017 ook een nieuwe zaak in het pand van het voormalig stadsarchief in Amsterdam. Daar opent hij The Arc by Lute aan de Amsteldijk in het Pestana Hotel. Peter en Marieke runnen al De Kruidfabriek in Amstelveen. Bekijk hier het interieur van die zaak.

Reageer op dit artikel