nieuws

Ron Blaauw’s Fat Dog gaat softijs verkopen

Restaurant 2600

The Fat Dog, het Amsterdamse hot dog-concept van sterchef Ron Blaauw lanceert vrijdag 7 juli huisgemaakte softijs. Het ijs wordt verkocht in een pop-up-concept dat voor onbepaalde tijd is geopend: Mario’s Freaky Ice Bar.

Ron Blaauw’s Fat Dog gaat softijs verkopen

Mario’s Freaky Ice Bar gaat vanaf vrijdag 7 juli huisgemaakt softijs verkopen. Het pop-up-concept is vernoemd naar Mario Barrios, patissier van alle restaurants van sterchef Ron Blaauw.

Iedere drie weken wisselen van smaak

Barrios heeft nu voor The Fat Dog verschillende ijsjes op de kaart Ron-Blaauw softijs Mario's Freaky Ice Bargezet. Te beginnen met twee basissmaken: passievrucht en chocolade. Iedere drie weken wisselt de smaak.

Softijs met jalapeños

Het softijs wordt bekleed met bijzondere toppings. Zo komt Mario’s Freaky Ice Bar met passievruchtenijs met geroosterde Ron Blaauw's softijs Mario's Freaky Ice Barmais, zoete popcorn en crispy jalapeños of chocoladesoftijs met brownie, witte chocolade marshmallows en basilicum.

Reageer op dit artikel