nieuws

Deliveroo bezorgt nu spareribs van Ron Blaauw

Restaurant 1298

Via bezorgdienst Deliveroo kunnen sinds kort ook de beroemde ‘boneless spare-ribs’ van Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Oriental, Ron Gastrobar Indonesia en Ron Gastrobar Paris thuis worden bezorgd.

Deliveroo bezorgt nu spareribs van Ron Blaauw

Eerder al konden de hotdogs van Ron Blaauw via de The Fat Dog worden bezorgd via thuisbezorgdiensten. Deze diensten zetten naar eigen zeggen de kwaliteit van zowel de gerechten als de bezorging centraal. ‘Geen standaard fastfood.’

Lees ook: Maaltijdbezorging, een booming business?

Bezorgdienst Foodora bezorgt ook gerechten van tweesterrenchef Moshik Roth bij mensen thuis. De samenwerking startte in mei vorig jaar. Naast Moshik Roth laten al meer topchefs hun eten bezorgen via Foodora. Ook gerechten van de hamburgerzaak van Robert Kranenborg, Thrill Grill, zijn verkrijgbaar hier. Dat geldt ook voor de patisserie van Le Clair, ook van Kranenborg.

Het online bestellen van eten en drinken bij webwinkels neemt een grote vlucht. De onlinebestedingen op dit vlak groeiden vorig jaar met 40 procent tot ruim €700 miljoen euro, blijkt uit cijfers van brancheorganisatie Thuiswinkel.org.

>Download gratis het artikel ‘instappen in een booming markt’

Over Gastrobar Ron Blaauw

Chef-kok en SVH Meesterkok Ron Blaauw (Hoorn, 1967) behoort tot de gastronomische top van Nederland. Hij maakte furore met restaurant Ron Blaauw in Ouderkerk aan de Amstel, dat in 2004 z’n eerste, en in 2006 z’n tweede Michelinster kreeg. In 2011 verhuisde Blaauw zijn keuken naar Amsterdam, om vervolgens in maart 2013 het roer om te gooien. Blaauw sloot het sterrenrestaurant en opende een paar dagen later op dezelfde locatie Ron Gastrobar. Dit restaurant serveert creatieve gerechten, tegen een prijs van zo’n 15 euro. Al snel kreeg ook dit nieuwe restaurant in 2013 zijn eerste Michelinster. Dit concept is inmiddels uitgebreid met een viertal restaurants: Ron Gastrobar Oriental, Ron Gastrobar Indonesia en Ron Gastrobars Paris. Binnenkort opent restaurant Nacarat van Ron Blaauw.

Reageer op dit artikel